La Genius Saver Card

Effective Efficient Excellent | Kad Ion Negatif untuk Penjimatan dan Kesihatan

Masih Tidak Faham

Untuk anda yang masih tidak faham apa yang sebenarnya hendak saya sampaikan melalui website ini..teruskan membaca.

Website JutawanLaGenius adalah satu sistem menaja downline secara automatik tanpa perlu ANDA sendiri yang mencari downline, dengan syarat anda sendiri telah upgrade dalam salah satu level dalam syarikat Living Active Genius.

Tujuan sistem ini diwujudkan adalah untuk mempromosikan product Living Active Genius. Living Active Genius pula merupakan syarikat yang membayar pelbagai bonus kepada affiliate [promoter] mereka secara direct ke dalam akaun bank ahli-ahlinya. Baca semula mengenai syarikat Living Active disini.

JutawanLaGenius dibangunkan oleh Encik Nik Azmi Nik Mat untuk memudahkan ahli-ahli mendapatkan prospek dengan mereka mendaftarkan diri secara percuma dan akan disalurkan maklumat yang lebih terperinci mengenai product dan pelan pemasaran dalam members area JutawanlaGenius.

Jika anda telah mendaftarkan diri melalui sistem JutawanLaGenius, anda hanya perlu upgrade dan menggunakan link khas untuk anda mempromosikan sistem ini. Jika anda tidak mahu menjalankan tugas promosi, sistem ini akan rotate link anda dalam strategi marketing mereka dan jika sampai giliran link anda, dan ada prospek yang daftar, anda akan mendapat hak bonus terhadap prospek tersebut.

Baca mengenai pelan pemasaran La Genius Saver card disini.

Apakah produk yang sebenarnya dipasarkan melalui sistem ini? >>>Kad LaGenius Saver Card<<<

Tetapi bukan itu sahaja..

Mengenali LA Genius™

LA Genius Sdn Bhd ditubuhkan pada 2014 dan beribu pejabat di Taman Putra Kajang, Selangor dengan 12 orang kakitangan yang terlibat di dalam bidang pengurusan, pentadbiran, perakaunan, pemasaran dan teknologi maklumat.

 

Syarikat ini adalah sebuah syarikat milik Bumiputera yang membangun dan membekalkan produk-produk kecantikan, kesihatan dan penjimatan untuk para pengguna yang mementingkan aspek kesihatan, kualiti hidup dan penjimatan.

Sebagai sebuah syarikat yang berdaya saing, setiap produk keluaran LA Genius™ dihasilkan menerusi proses penyelidikan yang teliti, kajian yang mendalam serta pemantauan yang rapi terutamanya dari aspek kualiti dan pematuhan piawaian, demi kepuasan para pelanggan.

Selain produk-produk yang bermutu tinggi, syarikat ini juga turut membuka peluang kepada orang ramai yang menjadi ahli untuk menceburi dunia perniagaan dengan membantu memasarkan produk-produk keluaran syarikat.

Satu pelan pemasaran yang mantap telah direka khas bagi membantu setiap ahli menjana pendapatan ke tahap yang tertinggi sehinggalah mereka mampu bergelar seorang jutawan!

Kini LA Genius™ turut giat mengembangkan cawangannya ke seluruh Malaysia dan telahpun membuka sebuah cawangan di Indonesia.

Strategi Perniagaan Kami

Dengan pelanggan, pengedar dan pekerja di hampir setiap pelosok dunia, kami mempunyai strategi yang jelas dan wawasan kejayaan.

Antara produk keluaran syarikat LA Genius™ yang mendapat sambutan ramai ialah produk pengganti gula buatan, LA Sweetener™ iaitu Stevia Sweetener dan produk-produk kosmetik dan kesihatan iaitu LA Skinz™ seperti LA Skinz Intensive Clarifying Cleanser, LA Skinz Intensive Refining Cream, LA Skinz Ageless Booster Essence dan LA Miracle™ iaitu Eyecare (Powder).

Produk penjimatan elektrik keluaran syarikat ini pula adalah LA Genius Saver™ turut menerima permintaan yang hebat berikutan harganya yang berpatutan dan keberkesanannya dalam membantu pengguna elektrik serta menjimatkan bil mereka setiap bulan.

>>>Apa itu Kad LaGenius Saver?<<

LA Genius™ kini turut mempunyai cawangan di Indonesia dan bakal mengembangkan sayapnya ke negara-negara ASEAN lain dalam beberapa tahun yang akan datang.
Kalau nak tahu lebih detail boleh ke web syarikat http://livingactivegenius.com/v1/uah

 

>>>Untuk sertai network kami klik DiSINI<<<

Back to Top